Generic placeholder image

OVER ONS

Roeileven biedt een overzichtelijk platform waar foto's, live video en tijden van verschillende roeiwestrijden in Nederland te vinden zijn. Roeileven is een samenwerkingsverband tussen de externe commissies van de D.S.R. Proteus-Eretes. In dit verband willen zij elkaar versterken en aanvullen in hun diensten naar wedstrijdleidingen en de roeiers. In de toekomst is het idee om alle informatie van tijden, foto's en video's gemaakt door Roeileven te verzamelen op deze website en makkelijk te laten doorzoeken voor de roeiers. Dit is technisch gezien een uitdaging waar veel tijd van onze commissies in gaat zitten.


LIVE VIDEO

De Live Video Commissie (afgekort: LVC) is de jongste commissie van de drie commissies samenwerkend aan Roeileven. De LVC is een product van de samenwerking tussen de IRIS en de Paparazzi. De technische kennis kwam vanuit de IRIS en de beeldtechnische kennis kwam vanuit de Paparazzi. De LVC onderscheidt zich in roeiend Nederland door een zelf ontwikkeld systeem waardoor wij lagere prijzen kunnen rekenen aan de wedstrijdorganisatie. Dit zorgt voor meer geïnteresseerde wedstrijd en dus meer live streams voor de thuisblijvers. In 2017 heeft de LVC ook een volledig automatisch systeem bedacht waarmee korte filmpjes van 2-3 minuten worden gemaakt van elke roeiwedstrijd. Dit systeem wordt elke wedstrijd een stukje getweakt en verbeterd. Voor voorbeelden van onze live streams en/of korte filmpjes verwijzen wij u graag door naar onze YouTube.

Generic placeholder image

FOTO'S

De Proteus Paparazzi is de foto- en filmcommissies van de D.S.R. Proteus-Eretes, en verantwoordelijk voor alle foto's en aftermovies van Roeileven. Sinds 2010 is de Paparazzi aanwezig op grote roeievenementen met de missie iedere roeieren een foto van hoge kwaliteit te bieden. Deze foto's kunnen op de wedstrijd ter plekke afgedrukt worden, of later gratis gedownload worden op volle resolutie van onze website. Naast roeifoto's zorgt de Paparazzi ook voor feestfotografie en aftermovies, om een nog completer beeld te krijgen van een onvergetelijk weekend! De Proteus Paparazzi ook op uw evenement? Elk evenement is uniek, daarom gaan wij graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Generic placeholder image

TIJDEN

De IRIS houdt zich bezig met tijdwaarneming, vooral van langebaanwedstrijden en meerkampen. Wij zorgen voor onlinetijden tijdens de wedstrijd. Daarnaast begeleiden we ook al het voorafgaande aan een wedstrijd, denk aan de inschrijvingen en loting en dit beschkbaar stellen aan de deelnemers. Voor ons staan nauwkeurigheid en eerlijkheid voorop. Deze doelen streven wij na door zowel hardware- en softwareontwikkelingen, verder proberen we ook met weddstrijdleidingen in gesprek te gaan wat zij graag zien.

Generic placeholder image

Bij eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Roeileven
D.S.R. Proteus-Eretes
Rotterdamseweg 362A
2628AT Delft
info@roeileven.nl
015-2623720